Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta 

Paramountista löytyy kasvatus-, kisa-, valmennus- ja vuokraajatoimintaa. Lue tarkemmin alta :))

Kasvatus

Paramountin päätoimintamuoto on siis kasvatus. Kasvattirotumme on friisiläinen ja pyrimme kasvattamaan rotumääritelmän mukaisia friisiläisiä käyttöön kuin käyttöön. Hevosilla kisataan aktiivisesti eri lajeissa ja myös kasvateillamme toivottaisiin kisattavan. Kasvattimme saavat nimeensä Van Paramount -loppuliitteen.

Kaikki tammamme ja oriimme ovat siitoskäytössä ja tammoilla on tarkoitus teettää ainakin 1 varsa ja kisata aktiivisesti. Oreja on tarkoitus tarjota jalostukseen, ja niilläkin kisataan aktiivisesti. Tilausvarsoja on mahdollista kysyä, ja voimme neuvotella tilausvarsasta tarkemmin viekun välityksellä. Kasvatit yleensä myydään, ja myytävistä kasvateista tiedotetaan etusivulla.

 

Kasvatit 2014

Syntymäaika Isä & emä Nimi
00.00.0000 Orin nimi & tamman nimi Kasvatin nimi
     

 

Kilpailut & valmennukset

Kilpailut kuuluvat myös toimintaamme ja pyrimme järjestämään ainakin yhdet kisat kuukaudessa (mahdollisesti enemmänkin). Kilpailujen laji vaihtelee, mutta yleensä se on joko este- tai kouluratsastus. Joskus voi olla ns. "sekakisoja", eli joissa on niin koulu-, este- kuin kenttäratsastustakin. Näyttelyt ovat harvinaisempia, mutta niitäkin järjestetään satunnaisesti.

 

Valmennuksia pidetään aina inspiraation iskiessä. Valmennuksiin otetaan yleensä max. 4 ratsukkoa ja jokaiselle kirjoitan henkilökohtaisen kommentin missä onnistuitte ja missä voisitte parantaa. Valmennuksienkin laji vaihtelee, yleensä laji on joko koulu- tai esteratsastus. Yksityisvalmennusta voi kysyä viekussa!

 

Vuokraajaksi?

Nyt Paramountissa on mahdollista ottaa vuokrahevonen. Vuokraaja kirjoittaa vuokrauskirjaan kerran kuussa väh. 20 virkkeisen tarinan. Tarinasta saa hieman taskurahaa, jonka voi käyttää tallikaupassamme, Equestrian Pro:ssa. Vuokraajaksi haetaan lomakkeen kautta, jonne pääset klikkaamalla tästä.

 

~Vuokraajien huone

 

©2019 Virtuaalitalli Paramount - suntuubi.com